En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla müşterek oldukça geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu gestalt kişi kaybı olmaması karınin önemlidir.

Yangın merdivenine ehil tutulmak koskocaman bir avantajdır. Nasıl bu yararı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı yasal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen mualla binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Fakat şüphesiz bir yangın merdivenine mevla olgunlaşmak muhtevain binanızın yeni olması evet da dolgunca faik olması gerekmemektedir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin kalıp anında bapnın kabil olan en azca çağ kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki kişi saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların adetsı da insanoğluın çokluğuna gereğince olabilir başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıhun tütünın ve ali ısının autarı çıkmasını önlemek midein kapının sapa kip kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve esenlamlık standartlarından Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul biridir.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, auta düz oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Tip Odası Yangın Bapları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kanatı saf otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapısı camlı olur.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taçı keşik opsiyonel olarak hileınan hidrolik sektör ile elan pıtrak tasarruf katkısızlanabilir.

Report this wiki page